Inchide

10 Lei cadou pentru abonarea la newsletter!

Dupa brand

45 produse

produse pe pagina

Subcategorii

 • Acuvue

  Lentilele de contact din familia Acuvue combina cu succes designul optic cu tehnologiile de ultima generatie. Materialul silicon hidrogel asigura transmisibilitatea optima a oxigenului la nivelul corneei si mentine lentila fina si lubrifiata pe toata durata purtarii.
  Designul lentilelor Acuvue - BLINK STABILIZED™ - este unul inovator, cu patru zone de stabilitate, lentila ramanand fixata pe globul ocular si la fiecare clipire ofera senzatie de prospetime si naturalete. Vederea cu lentilele Acuvue este clara si stabila in orice directie privesti!
  Toate lentilele de contact Acuvue au filtru UV la cel mai inalt standard de blocare a razelor de tip UVA si UVB.
  Lentile de contact ale brand-ului Acuvue: Acuvue Oasys si Acuvue Advance cu tehnologia Hydraclear Plus (lentile saptamanale pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Acuvue Oasys si Acuvue Advance for Astigmatism (lentile saptamanale pentru corectia astigmatismului). Lentile de contact Acuvue de unica folosinta (zilnice): 1 Day Acuvue Moist si 1 Day Acuvue TruEye.

 • Air Optix

  Lentilele de contact din familia Air Optix ofera o gama completa si complexa pentru corectia oricarei probleme de vedere. Datorita tehnologiei inovative Tricomfort: lentilele Air Optix sunt confortabile toata ziua, transmisibilitatea optima a oxigenului la nivelul ochilor tai aducandu-ti senzatia de naturalete si sanatate. Materialul folosit pentru lentilele Air Optix retine umiditatea, impiedicand uscarea lor, iar suprafata foarte neteda a lentilelor tine la distanta depunerile proteice.
  Lentilele brand-ului Air Optix: Air Optix Aqua si Air Optix Night & Day Aqua (lentile lunare, pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Air Optix for Astigmatism(lentile lunare pentru corectia astigmatismului) si Air Optix Multifocal (lentile lunare, pentru corectia prezbiopiei).

 • Biofinity

  Lentilele de contact din gama Biofinity iti ofera ofera cel mai inalt nivel de confort, fiind considerate si lentile premium. Materialul - silicon hidrogel, imbunatatit cu tehnologia Aquaform, asigura transferul optim al oxigenului la nivelul corneei si pastreaza umiditatea naturala a ochiului. Lentilele de contact Biofinity ofera posibilitatea purtarii continue a lor de pana la 6 nopti si 7 zile consecutive, senzatia fiind una de confort si prospetime.
  Din familia Biofinity fac parte: Biofinity (lentile lunare pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Biofinity Toric (lentile lunare pentru corectarea astigmatismului), Biofinity Multifocal (lentile lunare pentru corectarea prezbiopiei).

 • Biomedics

  Lentilele de contact din gama Biomedics ofera confort instant si sunt usor de aplicat. Noua generatie de lentile de contact Biomedics a fost semnificativ imbunatatita, lentilele sunt acum mai subtiri si mai delicate, adaptandu-se perfect pe forma ochiului. Protectia UV integrata protejeaza ochii impotriva radiatiilor solare daunatoare.
  Lentile de contact din familia Biomedics: Biomedics 55 si Biomedics 55 Evolution (lentile saptamanale pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Biomedics Toric (lentile saptamanale pentru corectia astigmatismului), Biomedics 1 Day (lentile zilnice pentru corectia miopiei si hipermetropiei).

 • Dailies

  Cu lentilele de contact din gama Dailies ai confort si prospetime pe toata durata intregii zile. Pentru toate lentilele Dailies nu este necesara intretinerea si depozitarea peste noapte. Dupa fiecare zi lentila folosita se arunca si se inlocuieste cu una noua sigilata.
  Lentilele de contact Dailies sunt disponibile pentru aproape orice tip de corectie a vederii.
  Alege ce ti se potriveste, din intreaga gama Dailies: Dailies Aqua ComfortPlus, Focus Dailies Toric (lentile de unica folosinta pentru corectia astigmatismului), Focus Dailies Progressives (lentile de unica folosinta pentru corectia prezbiopiei - nevoia de corectie la apropiere).

 • Frequency

  Lentilele de contact Frequency Aspheric ofera o claritate a vederii de neegalat si un nivel de confort foarte crescut.
  Sunt recomandate in purtarea lunara, pentru corectarea miopiei si hipermetropiei.

 • FreshLook

  Lentilele de contact din gama FreshLook au dubla intrebuintare: corecteaza probleme de vedere (miopia si hipermetropia) si ofera o schimbare de look garantata! Lentilele colorate FresLlook sunt disponibile in variantele cu dioptrie si fara, intr-o paleta de culori dintre cele mai apreciate. Din familia lentilelor de contact colorate FreshLook fac parte: FreshLook ColorBlends (lentile lunare, potrivite pentru orice culoare a ochilor, pentru a crea un look natural de efect), FreshLook Colors (lentile lunare, pentru ochi inchisi la culoare), FreshLook Dimensions (lentile lunare, pentru ochii deschisi la culoare),

 • Proclear

  Lentilele de contact din familia Proclear corecteaza o gama larga de probleme de vedere, de miopie si hipermetropie, de astigmatism, de prezbiopie. De asemenea, ai posibilitatea de a alege cat de des preferi sa schimbi lentilele de contact - de la fiecare zi, pana la inlocuirea la fiecare luna.
  Lentilele de contact Proclear sunt imbunatatite cu tehnologia PC - care contine molecule ce se gasesc in mod natural in membranele celulelor umane. Aceste molecule atrag si se inconjoara cu apa, mentinand astfel lentilele Proclear umede si confortabile chiar si dupa 12 ore de uzura.
  Lentile de contact din gama Proclear: Proclear 1 Day, Proclear Sphere si Proclear Multifocal.

 • PureVision

  Lentilele de contact din gama PureVision sunt primele lentile moi din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel™ - material unic ce ofera confort si vedere exceptionala, ingredientele perfecte pentru sanatatea oculara.
  Cu lentilele de contact PureVision vei experimenta clariate vizuala si confort pe tot parcursul zilei. Materialul din care sunt confectionate este rezistent la depunerile de proteine si asigura permeabilitatea optima a oxigenului la nivelul ochilor tai.
  Lentilele de contact din familia PureVision sunt: PureVision si PureVision 2HD (lentile lunare pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Purevision Toric si PureVision 2HD for Astigmatism (lentile lunare pentru corectia astigmatismului), PureVision Multi-Focal si PureVision 2 HD Multi-Focal (lentile lunare pentru corectia prezbiopiei).

 • SofLens

  Lentilele de contact din familia Soflens se adreseaza tot mai multor purtatori, fiind disponibile pentru aproape orice tip de corectie a vederii: miopie si hipermetropie, astigmatism si prezbiopie (nevoie de corectie la apropiere).
  Lentilele de contact Soflens sunt lentile moi hidrogelate, din material durabil si rezistent la depunerile proteice, ce ofera confort maxim in purtatea de zi cu zi.
  Lentile de contact ce fac parte din Brand-ul Soflens: Soflens 59 (lentile lunare pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Soflens Daily Disposable ( lentile de unica folosinta pentru corectia miopiei si hipermetropiei), Soflens Toric (lentile lunare pentru corectia astigmatismului), Solfens Daily Disposable for Astigmatism (lentile de unica folosinta pentru corectia astigmatismului).