Inchide

10 Lei cadou pentru abonarea la newsletter!

Producatori

Nu este nici un produs disponibil.

Subcategorii

 • Lentile de contact Bausch and Lomb

  Producatorul de renume mondial - Bausch&Lomb - produce lentile de contact si solutii pentru acestea, de cea mai inalta calitate. Cele mai apreciate produse apartin brandurilor PureVision, Soflens, Renu MultiPlus si Biotrue.

 • Lentile de contact Ciba Vision/Alcon

  Alcon si Ciba Vision sunt acum unificate sub marca Alcon. Ca urmare aacestei fuziuni toate etichetele produselor marca Ciba Vision Corporation vor fi trecute, treptat, sub marca Alcon Laboratories. Va confirmam ca produsele continute in aceste ambalaje sunt aceleasi. Ciba Vision/Alcon produce lentile de contact de calitate, pentru orice tip de corectie a vederii. Cele mai apreciate branduri de lentile de contact si solutii sunt: Air Optix, Freshlook, Dailies, OptiFree si AO Sept.

 • Lentile de contact Johnson and Johnson

  Brandul de top al producatorului Johnson and Johsnon este Acuvue - lentile de contact foarte confortabile, disponibile pentru orice tip de corectie a vederii.

 • Lentile de contact CooperVision

  CooperVision - producator de lentile de contact moi. Dintre cele mai vandute branduri: Biofinity, Proclear, Frequency si Biomedics.

 • Menicon

  Linia de productie pentru SoloCare Aqua a fost cedata de catre Ciba Vision catre Menicon - desi renumitele solutii SoloCare Aqua sunt in continuare produse de Ciba Vision, ele se comercializeaza sub marca Menicon. Va confirmam ca produsul etichetat cu sigla Menicon este acelasi cu cel pe care obisnuiati sa il folositi.