Inchide

10 Lei cadou pentru abonarea la newsletter!

Dupa Frecventa

Nu este nici un produs disponibil.

Subcategorii

 • Lentile zilnice

  Folosirea lentilelor de contact zilnice sau de unica folosinta presupune inlocuirea lentilei cu una noua dupa fiecare zi de purtare. Acest tip de lentile de contact nu necesita ingrijire cu solutii de intretinere si suporti pentru pastrare.

 • Lentile saptamanale

  Lentile de contact saptamanale sau cu frecventa de inlocuire la 1-2 saptamani. Pentru acest tip de lentile de contact este necesar sa se foloseasca solutii de intretinere si suporti pentru pastrare.

 • Lentile lunare

  Lentile de contact lunare, cu frecventa de inlocuire la 30 de zile. Dupa fiecare zi de purtare, lentilele se indeparteaza de pe ochi, se curata cu solutii speciale pentru intretinere si se depoziteasa in recipientul cu solutie, pentru pastrarea peste noapte si/sau pana la urmatoarea utilizare. Nu toate lentilele de contact lunare sunt recomandate pentru portul extins, pe timpul somnului!

 • Lentile conventionale

  Lentile de contact conventionale sau trimestriale, cu frecventa de inlocuire la 3-4 luni. Pentru acest tip de lentile este necesara intretinerea cu solutii speciale pentru lentile si suporti pentru pastrare. Nu toate lentilele conventionale sunt recomandate pentru portul extins, pe timpul somnului!