Inchide

10 Lei cadou pentru abonarea la newsletter!

PureVision 2 for Presbyopia (6 lentile)

PureVision 2 for Presbyopia (6 lentile) V

PureVision 2 for Presbyopia (6 lentile)

Lentile de contact moi, pentru purtare continua. Lentilele sunt recomandate pentru corectia prezbiopiei si ofera vedera clara la toate distantele. Producator Bausch an Lomb.

Mai multe detalii

231,00 Ron

Prin cumpararea acestui produs poti colecta pana la 23 puncte de fidelitate. Cosul tau va aduna 23 puncte , care pot fi convertite intr-un voucher de 11,50 Ron. Voucherul poate fi folosit la urmatoarea comanda, cu valoarea minima de 100 Lei.


PureVision 2 HD Multi-Focal pentru prezbiopie

Un nou inceput la 40 de ani! - Scapa de grija ochelarilor de citit cu noile lentile de contact PureVision 2 HD pentru prezbiopie, ce ofera vedera clara la toate distantele (apropiere, intermediar si distanta).

Dupa 40 de ani, cand ochii incep sa ceara ajutor, portul ochelarilor pentru vederea la aproape nu mai este o necesitate! Cu lentilele de contact PureVision 2HD pentru Prezbiopie beneficiezi de o vedere clara fara niciun efort, fara niciun compromis.

Noua generatie cu Design 3 Zone Progresive ™ asigura o vedere clara zi de zi


Lentilele PureVision 2HD pentru Prezbiopie sunt potrivite stilului tau de viata, asigurand o vedere mai buna, fara a compromite vederea la distanta.

Confortabile de la primul clipit cu ComfortMoist™

Marginile subtiri si rotunjite permit o interactiune fina intre pleoapa si lentila.

Lentilele de contact PureVision 2HD pentru Prezbiopie , o noua generatie cu un design inovativ, iti permit sa ai o vedere clara la orice distanta si sa focalizezi razele de lumina fara efort.

Lentilele PureVision 2 HD sunt concepute cu margini subtiri si rotunjite pentru confort remarcabil. 

Lentilele sunt recomandate pentru corectia prezbiopiei si sunt adecvate pentru purtarea continua, pana la 30 de zile si nopti. Pentru regimul extins, va recomandam sa consultati sfatul medicului oftalmolog.

 

 

Nota! PUREVISION 2 HD MULTI-FOCAL este considerat produs special , ce se comanda direct la producator, conform parametrilor fiecarui client.  O comanda pentru astfel de lentile dureaza intre 3 si 4 saptamani si este necesara achitarea lor in avans (fie suma intergrala, fie cel putin 50% din valoarea comenzii)  .  Pe baza comenzii, veti primi factura pentru efectuarea transferului bancar, folosind urmatoarele date:  cont RO45INGB0000999904002806, deschis la ING Bank.

 • Dioptrii: de la -10.00 la +6.00
 • Diametru: 14.00
 • Raza de curbura: 8.60
 • Aditie: +1.50 LOW si +2.50 HIGH
 • Transmisibilitate oxigen: 130 Dk/t
 • Continut apa: 36 %
 • Material: Silcon-hidrogel
 • Filtru UV: Nu
 • Producator: Bausch and Lomb
 • Tip: Lentile lunare/multifocale (prezbiopie)
 • Prezentare: 6 lentile/cutie
 • Frecventa inlocuire: 30 zile
 • Disponibilitate: Pe comanda
Rating 
ABDULA B
08-02-2015

LENTILE DE CONTACT

ADITIE 1,25 AVETI?

Scrie un review !

Scrie un review

PureVision 2 for Presbyopia (6 lentile)

PureVision 2 for Presbyopia (6 lentile)

Lentile de contact moi, pentru purtare continua. Lentilele sunt recomandate pentru corectia prezbiopiei si ofera vedera clara la toate distantele. Producator Bausch an Lomb.

Scrie un review