Inchide

10 Lei cadou pentru abonarea la newsletter!

PureVision Multi-Focal (6 lentile)

PureVision Multi-Focal (6 lentile) V

PureVision Multi-Focal (6 lentile)

Lentile de contact moi, pentru purtarea zilnica sau ocazionala, cu inlocuire la 30 de zile. Lentilele sunt corespunzatoare pentru corectia prezbiopiei. Producator Bausch and Lomb.

Mai multe detalii

226,00 Ron

Prin cumpararea acestui produs poti colecta pana la 22 puncte de fidelitate. Cosul tau va aduna 22 puncte , care pot fi convertite intr-un voucher de 11,00 Ron. Voucherul poate fi folosit la urmatoarea comanda, cu valoarea minima de 100 Lei.


PureVision Multi-Focal - Lentile de contact pentru vedere clara la toate distantele (aproape, departe si intermediar)!

 

Daca credeai ca prezbiopia - nevoia de ochelari pentru citit - inseamna sfarsitul purtarii lentilelor de contact, mai gandeste-te o data. Lentilele de contact PureVision Multi-Focal iti permit sa porti lentile de contact, chiar si atunci cand credeai ca treci la ochelari bifocali sau pentru citit.

Design multi-focal (progresiv)

 

Lentilele de contact Pure Vision Multi-Focal de la Bausch + Lomb cu un design inovativ iti permit sa ai o vedere clara la orice distanta - aproape, departe si intermediar.

 Tehnologia AerGel™


Brandul PureVision este de asemenea prima familie de lentile de contact din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel™, un material unic conceput special pentru a asigura confort sustinut si sanatate oculara.

Pentru ca lentilele de contact PureVision Multi-Focal sunt create cu tehnologia AerGel™, un material unic care asigura un flux optim de oxigen si impiedica formarea depunerilor proteice, iar tu te vei simti mai confortabil si iti vei pastra ochii sanatosi. Lentilele sunt concepute astfel incat sa impiedice formarea depunerilor si a proteinelor, astfel incat ele vor ramane curate intreaga zi.

Datorita profilului special rotunjit al marginilor lentilele PureVision sunt confortabile la purtare atat ziua cat si noaptea. In plus, spre deosebire de majoritatea lentilelor de contact, lentilele PureVision pot fi purtate zilnic (10-12 ore pe zi) si  adecvate si pentru portul continuu (zi si noapte), pana la 30 de zile. Ceea ce inseamna ca, indiferent de modul de purtare, poti fi sigur ca lentilele PureVision sunt confortabile si ochii tai vor fi sanatosi.

 

 

Nota! PUREVISION MULTI-FOCAL este considerat produs special , ce se comanda direct la producator, conform parametrilor fiecarui client.  O comanda pentru astfel de lentile dureaza intre 2 si 3 saptamani si este necesara achitarea lor in avans (fie suma intergrala, fie cel putin 50% din valoarea comenzii)  .  Pe baza comenzii, veti primi factura pentru efectuarea transferului bancar, folosind urmatoarele date:  cont RO45INGB0000999904002806, deschis la ING Bank.

  • Dioptrii: de la -10.00 la + 6.00

Scrie un review

PureVision Multi-Focal (6 lentile)

PureVision Multi-Focal (6 lentile)

Lentile de contact moi, pentru purtarea zilnica sau ocazionala, cu inlocuire la 30 de zile. Lentilele sunt corespunzatoare pentru corectia prezbiopiei. Producator Bausch and Lomb.

Scrie un review